Januari -08 Vi vill härmed göra alla kunder uppmärksamma på att från och med 2008-02-01 gäller ny prislista på alla hundfoder. Hör av er till oss så skickar vi den nya prislistan.
Oktober -07 Råvarupriserna fortsätter uppåt, likaså fraktpriserna. Eftersom vi inte vill tumma på kvaliten på råvarorna ser vi oss dessvärre tvingade att göra ytterligare prishöjningar. Ny prislista beräknas komma senare i höst.
Juli -07 Då råvarupriserna stigit kraftigt har vi tyvärr tvingats ta fram en ny prislista. Om du inte fått den hör av dig till oss så skickar vi den.
Januari -06 Nu är Extra-säcken på plats hos oss, se den på bild under Hundfodersortimentet/Extra.
Januari -06 Vi tackar alla hundintresserade för visat intresse på MyDog i Göteborg!
December -05 Vi kommer att deltaga på MyDog, den årliga hundmässan i Göteborg, den 6-9/1. Väl mött där!
December -05 Hundköket Plus Extra, fodret som är en kraftigare variant av Plus, kommer i början av 2006 att få en egen säck. Namnet kommer att förkortas till ”Extra” och säcken kommer att vara röd, precis som etiketterna varit tidigare. Nu finns även information om fodrets sammansättning och innehåll utlagda på hemsidan.
Mars -05 Han har gjort det igen! Våra varmaste gratulationer till Arne Nylander som för tredje året i rad vunnit SM obegränsad klass med sitt slädhundspann.
Maj -04 Receptet för Kyckling & Ris har ändrats, vete har tagits bort ur receptet och ersatts av korn och majs. Därigenom är Kyckling & Ris veteglutenfritt. För er som använt Kyckling & Ris tidigare kommer ingen skillnad att märkas.
Mars -04 Vi riktar återigen ett stort grattis till Arne Nylander som för andra året i rad vunnit SM med sitt slädhundspann i obegränsad klass.
September -03 Vi har åter burkmat till katt i sortimentet. Det är en 800 grams burk med bullar i gelé som finns i tre smaker: kött, fisk och kyckling.
April -03 Då våra kostnaden för såväl råvaror som tillverkning av hundfoder har ökat ser vi över våra prislistor. Nya listor kommer att gälla från och med 1 juni. Hör av er för att få den nya prislistan.
Mars -03 Vi skickar ett stort GRATTIS till Arne Nylander, Umeå, som med sitt slädhundspann tog hem segern i SM i Storklinta (Medeldistans Obegränsad). Arne har utfodrat sina hundar med Hundköket Elit sedan 1999 och vi önskar lycka till i kommande tävlingar.
November -02 Snart kommer Hundköket Normal i ny 10 kg förpackning som ersätter både 8 kg och 12 kg.
Maj -02 Nu hittar Ni hemsidan på en ny adress. www.hundkoket.se är det som gäller nu.
2002 Kattkökets konserver har numera utgått ur sortimentet.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar