Här hittar Du vårt hundfodersortiment. Normal, Kyckling & Ris, Plus, Extra, Elit och halvfodret Vegetabil. Fodret finns i säckar om 15 kg.


Hundkökets hundfoder har tillverkats enligt eget recept sedan 1984. Kvaliteten och omsorgen om råvarorna har varit vår ledstjärna sedan starten och det är inget vi gör avkall på. Vi vet vad din hund mår bra av. Vår ambition är att tillverka ett torrfoder med så rena och förstklassiga produkter som möjligt. Kött från friska djur och noggrant kontrollerade svenska råvaror av högsta kvalitet är en självklarhet. För att din hund ska få en så fullvärdig och näringsrik kost som möjligt är vår hundmat dessutom berikad med vitaminer och mineraler.

Torrfodret som blir din hunds favorit

Vårt hundfoder levereras i säckar på 15 kg. Du väljer mellan sex olika kategorier beroende på din hunds behov. Gemensamt för vår hundmat är att den innehåller en väl balanserad blandning av fibrer, fett och proteiner. Har du till exempel valpar eller en diande tik rekommenderar vi Hundfoder Plus med extra protein och fett. För dig som är uppfödare eller ägare av drag- eller jakthundar är Extra och Elit ett gott alternativ. Torrfoder Normal är annars ett foder som passar de flesta hundar och vill du skämma bort din älskling med något extra läckert väljer du Kyckling & ris.

Beställ din hundmat online från Hundköket

Ge din hund det bästa den vet – mat! Ring eller mejla in din beställning till oss. Vi garanterar inte bara torrfoder med hög kvalitet, utan även snabba leveranser. Vid större beställningar ger vi mängdrabatt.

Telefon: 0525-318 10
E-post: lersten@hundkoket.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar