Läs mer om MÄNGDRABATT – Klicka här!
Hundfoder efter eget recept sedan 1984

Vi på Hundköket har tillverkat hundfoder efter eget recept sedan 1984. Vårt hundfoder är ett svenskt torrfoder baserat på de bästa råvarorna och enbart rena produkter. Och vem vill inte ge sin hund det allra bästa? Därför kommer köttet i vårt torrfoder enbart från svenska friska djur och fiskfärsen från fisk torkad direkt vid fångsten. Vi använder också förstklassigt vete som är noggrant analyserad brödsäd av humankvalitet. Din hund slipper på så sätt biprodukter och får ett hygieniskt och magvänligt hundfoder med hög smältbarhet. Det minskar dessutom riskerna för foderallergier och hudproblem.

Hundfoder från Hundköket – som hemlagat, fast bättre.

Hundfoder för alla hundar

Liten eller stor, jakthund eller knähund – i vårt sortiment kan du vara säker på att hitta ett riktigt bra hundfoder som passar just din vovve. I vårt sortiment kan du välja mellan hundfoder med oxkött, foder med kyckling och ris för den känsliga magen, samt hundfoder Plus, Extra och Elit för de mer krävande hundarna. Glöm inte heller vårt vegetabiliska alternativ, halvfodret Vetetabil. Hundfodret finns i säckar om 15kg. Vid köp av minst 7 säckar bjuder vi på frakten.

Med hundfoder från Hundköket blir du din hunds bästa vän.

Beställ ditt hundfoder från Hundköket

Ge din hund det bästa den vet – mat! Ring eller mejla in din beställning till oss. Vi garanterar inte bara torrfoder med hög kvalitet, utan även snabba leveranser. Vid större beställningar ger vi mängdrabatt. Läs gärna mer om vårt hundfoder.

Telefon: 0525-318 10
E-post: lersten@hundkoket.se